Individuele Sessies

>>> Click here for the English version of this page <<<

Voor sommige mensen is het eenvoudig om een leven te creëren waarin intimiteit overvloedig en in vele vormen aanwezig is. Voor anderen is dat niet zo makkelijk. Of ze nu obstakels tegenkomen in de vorm van angst, onzekerheid, beperkende overtuigingen of een gebrek aan beschikbare mensen in hun leven; een gebrek aan intimiteit ervaren is niet fijn en kan je ongelukkig maken.

Laat mij je helpen.

Bijvoorbeeld:

  • Je wilt een (lange) knuffel. Je wilt je gezien en gesteund voelen. Een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen, twee sterke armen die je vasthouden – wat er ook gebeurt.
  • Je bent een man die erg verlegen is in bijzijn van vrouwen. Je hebt weinig ervaring met intimiteit en het voelt alsof je niet verder komt.
  • Jullie zijn een koppel dat graag de relatie wilt openen, maar niet zo goed weet hoe, of niet goed weet hoe om te gaan met mogelijke gevoelens van onzekerheid, angst en jaloezie.
  • Je bent een vrouw/gay/trans/man/queer persoon en nieuwsgierig naar intimiteit met een vrouw.
  • Je hebt weinig moeite met intimiteit, maar wilt een fijne, ongecompliceerde, enerverende ontmoeting met een vrouw.

Hoewel mijn sessies geen seksuele interactie bevatten (wat betekent dat er geen zoenen, orale seks of penetratie plaatsvindt), voel ik me erg comfortabel met aanraking en seksuele sensaties. Ik gebruik verschillende benaderingen in mijn sessies, zoals tantra, energetisch werk (gebaseerd op Quantum Touch), knuffelen, vasthouden, emotional release, kink, gesprekstechnieken (vertellen en luisteren), massage, aanraking, mindfulness, het wiel van consent, en mijn sterk ontwikkelde intuïtie.

Ik verwelkom mensen van alle seksuele orientaties, achtergronden en gender in mijn sessies (18+).

Waarom ik? Op deze pagina stel ik me voor.

Intake

Ongeacht welke sessie je wilt, voorafgaand aan elke sessie of traject bij mij start beginnen we met een intake*. Tijdens deze eerste sessie bespreken we op welk punt jij nu staat, je geschiedenis, waar je heen wilt, waar je behoefte aan hebt en welke stappen op weg daarheen jou zullen helpen. Welke ervaringen en tools heb je nodig? Welke angsten en onzekerheden staan in je weg en wil je loslaten?

Deze sessie is waar we beslissen of ik een goede match voor je bent en of we verder gaan samenwerken, en op welke manier. Initiële coaching en lichaamswerk zijn onderdeel van de intake.

*Als ik je persoonlijk ken vanuit mijn workshops, dan is het mogelijk om de intake over te slaan wanneer je een Coaching- of Knuffelsessie wilt boeken.

Duur: 2 uur.

Elk traject is op maat gemaakt voor jouw specifieke vraag en situatie. De volgende opties geven je een overzicht van de mogelijke sessies die je bij mij kunt ervaren.

Coaching

Een coaching-sessie bij mij betekent dat ik naar je luister. Echt luister. Ik reflecteer naar je vanuit wat ik hoor, wat ik zie, wat ik voel en vanuit mijn eigen ervaringen en processen. Ik ben erg intuïtief en empatisch, en in staat diep op je in te voelen.

Ik geloof in respect. Niet alleen van mij naar jou, maar ook van jou naar jou. Ik geloof niet in anderen (of mezelf) pushen – ik kies liever voor een uitnodigende en fijngevoelige aanpak, hoewel ik je graag een beetje uitdaag! Kleine stappen buiten je comfort zone brengen je verder dan jezelf regelrecht hertraumatiseren in terror zone. Ik geef je graag praktische tools en uitdagingen om de leiding over je leven terug te nemen en je hart (weer) te openen.

Onderwerpen waar je aan kunt denken wanneer je een coaching-sessie bij mij overweegt: relaties, hechtingspatronen, non-monogamie (open relaties, polyamorie, etc.), omgaan met emoties/angsten/onzekerheden/jaloezie/beperkende overtuigingen etc., balans in je leven creëren, intimiteit, seksualiteit, etc.

Coaching is ook via Skype mogelijk.

Duur: vanaf 1 uur, alleen na intake.

Knuffelen

Ik houd je vast. Jij bepaalt hoe. We kunnen samen zitten en elkaar aankijken. We kunnen elkaars handen vasthouden. We kunnen lepeltje-lepeltje liggen. We kunnen praten of stil zijn. Misschien luisteren we ondertussen naar je favoriete muziek. Je kunt met je hoofd in mijn schoot liggen terwijl ik je haar streel. Of, als je daar de voorkeur aangeeft, je geeft je over aan mijn begeleiding.

Knuffelen brengt je tot rust en verlaagt stress. Onderzoek laat steeds meer de positieve effecten van aanraking op de gezondheid zien. Knuffelen verlaagt je hartslag en bloeddruk, vermindert de aanmaak van stresshormonen terwijl het de aanmaak van hormonen zoals oxytocine (het ‘knuffelhormoon’ of ‘gelukshormooon’) juist stimuleert. Aangeraakt worden herinnert je eraan dat je geliefd bent. Het nodigt zelfliefde, geluk en plezier uit.

Duur: vanaf 1 uur, alleen na intake.

Exploring Intimacy

Voor mij is intimiteit niet zozeer seksueel, maar elke vorm van authentiek – écht – contact. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je (nog) niet comfortabel voelt met intimiteit. Je onzekerheden over jezelf of je (intieme) vaardigheden kunnen je weghouden van waar je naar verlangt. Misschien heb je nooit een vrouw aangeraakt, of je aan laten raken. Of wil je je kennis en ervaring van intimiteit vergroten.

Exploring Intimacy is bedoeld voor mensen die zich comfortabeler willen voelen in een intieme setting met een vrouw. In deze sessies werken we met aanraking, maar onderzoeken we ook onderwerpen als grenzen en verlangens, deze uiten (wat iets anders is dan ze alleen voelen!) en consent (toestemming).

Deze sessies nemen je bij de hand om intimiteit op jouw tempo te onderzoeken. Je krijgt achtergrondinformatie, praktische kennis en gereedschap, en ervaring. Deze sessies zijn spannend, speels en verruimend.

Daarnaast zijn deze sessies ook een aanrader wanneer je weinig moeite hebt met intimiteit, maar jezelf een speelse, fijne ervaring gunt, en iets anders wilt dan een knuffelsessie.

Duur: vanaf 2 uur, alleen toegankelijk na Coaching- of Knuffelsessie(s).

Playing with Desire

Wanneer je bezig bent met Exploring Intimacy, zul je ontdekken dat intimiteit vele smaken kent. Van lief tot wild, van leiden tot overgave. Playing with Desire biedt je de mogelijkheid om verschillende van deze smaken te ontdekken.

Duur: vanaf 2 uur. Alleen toegankelijk na (of in combinatie met) Exploring Intimacy.

Loving Touch

Er is niet persé iets aan de hand, maar je wilt gewoon aangeraakt worden. Genieten. Vastgehouden worden, sensueel aangeraakt worden, jezelf en je lijf voelen. Een combinatie van aanraken, massage, knuffelen, tantra, luisteren en vasthouden.

Duur: vanaf 2 uur. In overleg.

Koppels: We’re in this Together

Jullie zijn er in geïnteresseerd jullie relatie te openen, maar weten niet waar te beginnen. Of misschien wil één van jullie non-monogamie gaan ontdekken, maar de ander niet. Wat nu? Wellicht zijn jullie er nieuwsgierig naar een derde persoon in jullie slaapkamer uit te nodigen, maar onzeker over de emoties en onzekerheden die dat op kan roepen.

Deze sessies zijn een mix van coaching en aanraking. We kunnen zowel gesprek als aanraking en knuffelen inzetten om de gevoelens en onzekerheden die jullie vrezen bewust uit te nodigen, en er ter plaatse mee te werken. Op deze manier versterk je je zelfvertrouwen en de capaciteit om, wanneer je later in een vergelijkbare situatie komt, daar op een krachtige en liefdevolle manier mee om te gaan, waarbij je je eigen grenzen en verlangens respecteert.

Deze sessies kunnen ook als heel veilige, gecontroleerde eerste stap in het ervaren van een open relatie dienen.

Duur: vanaf 2 uur, alleen na intake.

Kosten:

Intake en Coaching: €85,- per uur

Knuffelen, Exploring Intimacy, Playing with Desire, Loving Touch (sessies zijn vaak een mix van deze dingen) en Sessies voor Koppels: €125,- per uur

Kom je van ver, ben je (of ben ik) maar kort in de buurt? Overweeg een XL-sessie van 3, 4 of zelfs 6 uur te boeken. Prijzen op verzoek.

Heb je een speciaal verzoek? Wil je bijvoorbeeld intimiteit oefenen in de vorm van een dinertje, of samen ergens heen gaan? Stuur me een bericht!

Locatie:

Met uitzondering van de intake en coaching vinden alle sessies plaats vlakbij Utrecht (m.u.v. speciaal verzoek). Je ontvangt het exacte adres bij de bevestiging van je afspraak. Intake en coaching kunnen in overleg overal plaatsvinden, inclusief via Skype.

Lees mijn Algemene Voorwaarden voor je je afspraak boekt. Mijn sessies behelzen geen zoenen of seks. Sommige ervaringen, zoals een tantrische massage, zijn strikt eenzijdige aanraking, terwijl andere ervaringen, zoals knuffelen, uit wederzijds aanraken (binnen mijn grenzen) kan bestaan. Jij mag zeker naakt zijn (ik zal je tijdens knuffelen wel vragen jezelf te bedekken), maar ik houd mijn kleding aan. Ik respecteer jouw grenzen op elk moment.

Stuur me een bericht om je eerste sessie te boeken! Je kunt me ook een bericht sturen via Facebook.

[pirate_forms]